استراتژی های سئو 2020(بخش اول)
استراتژی SEO همچنین به عنوان "رویکرد SEO" یا "استراتژی بهینه سازی موتور جستجو" نیز شناخته می شود فرآیند برنامه ریزی ، طرح کلی و اجرای مراحل طراحی شده برای بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو است.
به عبارت دیگر: استراتژی SEO فرایندی است که وقتی می خواهید ترافیک ارگانیک بیشتری داشته باشید آن را دنبال می کنید.
مراحل ایجاد استراتژی سئو در سال 2020
مرحله شماره 1: لیستی از کلمات کلیدی را ایجاد کنید
مرحله شماره 2: تجزیه و تحلیل صفحه اول Google
مرحله شماره 3: چیزی متفاوت یا بهتر ایجاد کنید
مرحله شماره 4: یک قلاب اضافه کنید
مرحله شماره 5: بهینه سازی سئو در صفحه
مرحله شماره 6: بهینه سازی برای هدف جستجو
مرحله شماره 7: مطالب خود را عالی جلوه دهید
مرحله شماره 8: پیوندهایی به صفحه خود بسازید
مرحله شماره 9: محتوای خود را بهبود بخشیده و به روز کنید
مرحله شماره 1: لیستی از کلمات کلیدی را ایجاد کنید
همه چیز در بهینه سازی موتور جستجو حول کلمات کلیدی است. به همین دلیل است که تحقیقات در مورد کلمات کلیدی معمولاً اولین قدم در هر استراتژی قانونی SEO است.
به راحتی می توانید کلمات کلیدی را پیدا کنید که مشتری هدف شما برای استفاده از Google Suggest جستجو می کند.شروع به تایپ یک کلمه کلیدی در قسمت جستجوی Google کنید ، و لیستی از پیشنهادها را پر می کند. این کلمات معمولاً کلمات کلیدی بسیار خوبی برای سئو ایجاد می کنند زیرا مستقیماً از Google ارائه می شوند.بنابراین می دانید که مردم در واقع بدنبال آنها می گردند.
بعلاوه ، کلمات کلیدی طولانی تر (معروف به "longtail") نسبت به اصطلاحات "shorttail" رقابت کمتری دارند.
بنابراین حتی اگر longtail سطح حجم جستجو نسبتاً کمی داشته باشند ، معمولاً می توانید سریعتر برای آنها رتبه بندی کنید.
توصیه می کنم تا زمانی که لیستی از حدود 10 کلمه کلیدی نداشته باشید ، چند کلمه کلیدی مختلف را در Google تایپ کنید.
اگر می خواهید حجم جستجو و سطح رقابت این اصطلاحات را بررسی کنید ، می توانید از یک ابزار کلمه کلیدی مانند SEMrush یا Ubersuggest استفاده کنید.
وقتی 10 کلمه کلیدی را یادداشت کردید ، آماده مرحله 2 این استراتژی SEO هستید.
مرحله شماره 2: تجزیه و تحلیل صفحه اول Google
بسیار خوب، بنابراین تعداد انگشت شماری از کلمات کلیدی را پیدا کردید.اکنون وقت آن است که ببینیم چه چیزی برای این کلمات کلیدی در حال کار است. برای این کار ، فقط یکی از کلمات کلیدی را که در Google پیدا کرده اید تایپ کنید و 10 نتیجه برتر را اسکن کنید و هر الگویی که مشاهده کردید را یادداشت کنید.
به عنوان مثال ، SERPها برای "ابزارهای جستجوگرها" با لیستی از ابزارها بسته بندی شده اند:
بنابراین اگر می خواهید آن موضوع را در سایت خود بپوشانید ، می خواهید توجه داشته باشید که نتایج صفحه اول بیشتر از پست های لیست تشکیل شده است.
و احتمالاً می خواهید یک پست لیست را در وبلاگ خود منتشر کنید.سپس ، به مرحله شماره 3 بروید
مرحله شماره 3: چیزی متفاوت یا بهتر ایجاد کنید
اکنون وقت آن است که محتوایی فوق العاده با کیفیت بالا ایجاد کنید. وقتی صحبت از محتوای SEO می شود، دو گزینه پیش رو دارید:
گزینه شماره 1: شما می توانید چیز دیگری ایجاد کنید.
گزینه شماره 2: می توانید چیز بهتری ایجاد کنید.
بعضی اوقات می خواهید چیزی بزرگتر و بهتر از آنچه در آنجاست ایجاد کنید (معروف به تکنیک آسمان خراش)اما گاهی اوقات شما با محتوایی کاملاً متفاوت بهتر هستید.چرا؟زیرا به محتوای شما کمک می کند تا بایستید.
مثلا:
چند ماه پیش نشستم تا مطلبی را بهینه سازی کنم: "سئو موبایل".
و من متوجه شدم که صفحه اول Google دارای پست های لیست است ، مانند: "راه های X برای بهینه سازی سایت شما توسط تلفن همراه".
اکنون:
من می توانستم یک پست لیست بزرگتر مانند: "150 راه برای بهینه سازی سایت خود توسط تلفن همراه" ایجاد کنم.اما این منطقی نخواهد بوددر عوض ، من چیزی کاملا متفاوت خلق کردم.به طور خاص ، من یک راهنمای نهایی برای بهینه سازی تلفن همراه منتشر کردم و از آنجا که محتوای من برجسته بود ، تعداد زیادی ترافیک به دست آورد و مهمتر از همه ، بک لینک تنها کاری که شما باید در اینجا انجام دهید انتشار محتوایی است که 10 برابر بهتر از محتوای موجود در آن باشد.
مثلا:
مدتی قبل متوجه شدم که بیشتر مطالب مربوط به "ابزارهای جستجوگرها" فقط 10-20 ابزار را ذکر کرده اند و من می دانستم که انتشار یک لیست دیگر از 20 ابزار کار نمی کند، بنابراین تصمیم گرفتم لیستی از 8 ابزار SEO ایجاد کنم. این پست اکنون در میان 3 کلمه کلیدی "SEO Tools" رتبه بندی می شود.
مرحله شماره 4: یک قلاب اضافه کنید
اگر می خواهید رتبه بندی موتور جستجو در سال 2020 را بهبود ببخشید ، باید بک لینک دریافت کنید.
در حقیقت ، طبق مطالعه اخیر Stone Temple Consulting که در وبلاگ Moz منتشر شد ، پیوندها هنوز هم با رتبه بندی صفحه اول گوگل ارتباط زیادی دارند به این معنی که آنها هنوز هم یک عامل اصلی رتبه بندی Google هستند.
سوال این است: چگونه این کار را انجام می دهید؟
خوب ، شما باید بفهمید که چرا مردم به بخش خاصی از محتوای صنعت شما پیوند می دهند.
شرکت سئو اینجا ، ارائه دهنده خدمات طراحی سایت، تولید محتوا و بهینه سازی سایت یا به عبارتی سئو ، با هدف کمک به کسب و کارها در فضای اینترنت می باشد. این شرکت افتخار همکاری با تعداد زیادی از استارتاپ ها و کسب و کارهای آنلاین را دارد. و توانسته است با جلب رضایت بالای 99 درصد، به سایت های ایرانی خدمت رسانی کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرکت سئو اینجا می توانید به سایت سئواینجا سر بزنید. و علاوه بر آن، آموزش های جامع و کاربردی سئو را در وبلاگ سئو اینجا دنبال کنید. برای ارائه خدمات و مشاوره در قسمت تماس با ما سایت سئو اینجا، منتظر شما هستیم.
استراتژی های ساخت وب سایت (بخش 2)
، ,کلیدی ,شماره ,مرحله ,ایجاد ,سئو ,مرحله شماره ,کلمات کلیدی ,بهینه سازی ,ایجاد کنید ,می خواهید ,کنید مرحله شماره ,سازی موتور جستجو
درباره این سایت